Opel Combo блести в отчета на DEKRA

29.02.2016

Opel Combo блести в отчета на DEKRA

Opel Combo впечатлява в сегмента на високите комби модели/малки ванове.

[✕]

Автомобилът има основание да празнува: просторният автомобил завърши първи в Анализът на DEKRA за 2016 година за употребявани автомобили и може да се похвали с приза „Победител в своя сегмент“, след като триумфира в категорията висок комби модел/малък ван. Автомобилите се оценяват на базата на точно приети основни инспекции.

„Да бъдеш оценен в Отчета на DEKRA за употребявани автомобили е винаги нещо много специално, защото качеството на автомобилите се анализира независимо от цената им. Combo е важен модел в своя клас, тъй като надеждността на подобен автомобил за работа е ключов фактор,” отбелязва директорът на отдела за корпоративни автомобили на Opel Франк Хагеле на церемонията по награждаването.Годишният доклад публикуван от DEKRA е основан на специален анализ на дефектите, които се откриват по време на инспекциите и по този начин позволява заключения базирани на качеството на автомобилите. Анализът е основан на данните на около 15 млн. генерални инспекции в единайсет различни автомобилни сегмента. DEKRA включва в него типичните повреди по износващите се части като спирачки и амортисьори, корозия на изпускателната система или хлабини в окачването, на базата на които се прави точна оценка на издръжливостта и надеждността на автомобилите.

Гамата от лекотоварни автомобили е ключов фактор в стратегията на Opel за растеж Drive! 2022. Заедно с всичко останало планът включва и ръст на продажбите на лекотоварни автомобили от 80% до 150 000 автомобила на година. Opel Combo, Vivaro и Movano са основните играчи в тази област.

<< Обратно към новините