Nissan NP300 Navara: оборудване и цени

24.02.2016

Nissan NP300 Navara: оборудване и цени

Новият пикап Nissan NP300 Navara ще се предлага в България с четири нива на оборудване – Classic, Comfort, Connect, Ultimate.

[✕]

Стандартното оборудване Classic включва LED стоп светлини, круиз контрол и ограничител на скоростта, система за подпомагане потеглянето по наклон, сензор за светлина и опцията Follow me home.

Ниво на оборудване Comfort добавя към базовата версия на Nissan NP300 Navara I-Key и бутон за стартиране на двигателя, хромирани странични огледала, предна решетка и дръжки на вратите, и хромирана задна броня с място за стъпване.

Версията Connect предлага камера Gentex, вградена в огледалото за обратно виждане, както и навигационна система NissanConnect 2.0 със 7-инчов дисплей. Това ниво на оборудване включва още отопляеми, електрически сгъваеми странични огледала с LED осветление, странични ролбари и 18-цолови алуминиеви джанти.

Най-високото ниво, Ultimate, завършва оборудването с LED светодиодни къси светлини, умиватели на фаровете, задни паркинг сензори и системата Around View Monitor. За комфорта на пътниците, версията е оборудвана с панорамен шибидах и кожен салон с отопление на предните седалки.

Дизеловият двигател на пикапа се предлага в два мощностни варианта. Първият е 2.3 dCi със 160 к.с., 6-степенна механична скоростна кутия и пълноприводно предаване. По-мощният вариант на 2.3 dCi е със 190 к.с. с 6-степенна механична или 7-степенна автоматична скоростна кутия и 4х4 предаване.

Цената на Nissan NP300 Navara в България започва от 55 300 лв. за удължена кабина с ниво на оборудване Classic, двигател с мощност 160 к.с. и достига 79 500 лв. за двойна кабина с ниво на оборудване Ultimate и мощност на двигателя от 190 к.с.

<< Обратно към новините