Busworld Русия през октомври

22.02.2016

Busworld Русия през октомври

Тази есен от 25 до 27 октомври в Крокус Экспо в Москва ще се проведе първото издание на Busworld Русия.

[✕]

Автобусният форум ще се провежда всяка четна дата, а през нечетните ще се организира добилото широка международна популярност изложение Comtrans. Това стана след подписан договор за сътрудничество и партньорство между Busworld International и ITEMF Expo.

Изложението ще бъде организирано от ITEMF Expo, член на Messe Frankfurt и ITE Group. Busworld Русия ще се организира с подкрепата на Министерството на транспорта на Руската федерация, долната камара на парламента на Русия – Държавната дума, Комитета по транспорта на Държавната дума, Съюза на автомобилния транспорт в страната, Асоциацията на автомобилните производители в Русия, Асоциацията на европейския бизнес в Русия, IRU (Международния съюз за автомобилен превоз) и Руския съюз на индустриалците и предприемачите.

[✕]

Планираната изложбена площ е 10 000 кв. м, очаква се да бъдат представени повече от 85 компании от повече от 15 държави, а очакваните посетители вероятно ще надвишат 12 000 професионалисти от цял свят. Заедно с Busworld Русия в Москва ще се състои и International Coach and Bus show, на което ще бъдат представени различни продукти и услуги от следните области, като туристически и градски автобуси, минибуси, бодибилдъри, производители на компоненти и резервни части, сервизни и услуги, специализирана екипировка и оборудване, аксесоари, масла, гуми, финансови услуги.

Busworld Русия ще предложи на производителите и дистрибуторите възможност да представят своите последни продукти и разработки пред професионалистите от бранша, които на свой ред от първа ръка ще имат възможност да видят какви са последните тенденции и да осъществят контакти с потенциални свои клиенти.

<< Обратно към новините