НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. КАМИОНИ! Включете се в 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Cummins Power Generation QSK95 със Златна награда

15.02.2016

Cummins Power Generation QSK95 със Златна награда

Най-новата серия дизелови генератори Cummins Power Generation QSK95 със Златна награда Продукт на годината 2015.

[✕]

Cummins Power Generation обявиха с гордост, че най-новата им серия дизелови генератори – QSK95 са избрани за „Продукт на 2015 година“ от читателите на Consulting - Specifying Engineer (CSE – Консултант инженер). CSE е едно от най-авторитетните специализирани инженерни издания в секторите пожарна безопасност, електрически и водопроводни инсталации, с повече от 46 000 копия разпространени годишно в глобален мащаб. Провеждан вече 11 години, конкурсът „Продукт на годината“ посочва ежегодния избор на читателите, отличаващ иновативните продукти в сектора. Тазгодишното издание е най-разширеното до момента, включващо 13 категории, 96 финалиста и 79 000 абонирани за списанието читатели.

Отличената серия дизелови генератори на Cummins Power Generation – QSK95 – се нареди между седемте финалиста в категориите аварийно, резервно и основно захранване. Със спечелването на „Златната награда“ в конкурса, QSK95 надмина силната конкуренция в Сребърната и Бронзова категория и утвърди своя иновативен дизайн и изключителни показатели. Серията QSK95 комбинира високата 3.5 MW (3.75 MVA) мощност с най-икономичната в класа си консумация на гориво и заемана площ, при минимално влияние върху околната среда. Същевременно продуктът демонстрира водещ за индустрията интервал между обслужвания и значително по-високи нива на надеждност.

„За нас е чест да получим това признание от международна търговска организация от подобен ранг, както и да бъдем отличени от уважаваните членове на инженерния елит в тази сфера“, сподели Маниш Вирмани, Директор на сегмент основно и критично захранване, Cummins Power Generation.

„Тази награда подчертава репутацията на CPG като производител и неговата водеща позиция като иноватор на пазара на дизеловите генератори. Изцяло проектирана и произведена от Cummins Power Generation, високо мощната серия QSK95 използва най-съвременната и съвършена технология, преминала през взискателни тестове, за да осигури безкомпромисна надеждност в приложенията за критично, основно и резервно захранване“ добави още Маниш Вирмани.

<< Обратно към новините