Пътната такса в Белгия с Shell и Axxes

12.02.2016

Пътната такса в Белгия с Shell и Axxes

Shell и Axxes предлагат бордово устройство за плащане на новата пътна такса в Белгия. Уредът е приложим също и за Франция, Испания и Португалия.

[✕]

Shell предлага на своите клиенти решение за новата пътна такса в Белгия, която влиза в сила от 1 април 2016 г. Axxes, един от партньорите на Shell за бордови устройства за заплащане на пътни такси, добави Белгия към устройството, което в момента оперира във Франция, Испания и Португалия.

Лорен Шарлот, търговски директор на Shell Белгия и Люксембург коментира: „Радваме се, че клиентите ни ще ползват само едно устройство за четирите страни. Чрез услугата euroShell Card ние предлагаме на нашите клиенти да изберат оператора – Satellic или Axxes, и решението, което най-добре пасва на нуждите им, като същевременно ги консултираме кой е най-добрият за тях вариант. Axxes е наш дългогодишен партньор и се радваме, че разширяват услугата си и за Белгия.“

[✕]

Пътната такса, оповестена през 2015 г., задължава всяко превозно средство над 3,5 тона, което използва пътната мрежа в Белгия, да бъде оборудвано с бордово устройство.

Клиентите на Shell, които вече имат бордово устройство от Axxes за Франция, Испания, Португалия и тунела Лифкеншойк (Liefkenshoek), ще получат дистанционна активация за Белгия, без да е необходимо да предоставят депозит. Новите клиенти на Shell също могат да се възползват от предложението едно устройство за четири държави с промоционална оферта.

<< Обратно към новините