Busworld Латинска Америка тази есен

08.02.2016

Busworld Латинска Америка тази есен

Busworld International организира първото изложение Busworld Латинска Америка. То ще се проведе в края на годината – от 5 до 7 декември 2016 г.

[✕]

Арена на събитието ще бъде Plaza Mayor във втория по големина град на Колумбия – Меделин. Busworld е най-голямото изложение в света, чиято цел – да среща производителите с потребителите на автобуси се реализира успешно от първото му провеждане в Белгия през 1971 г. От тогава до днес изложението се разрасна до най-големия форум, като през миналата година на Busworld 2015 в Кортрийк имаше 411 изложители от 36 държави, а самото събитие бе посетено от близо 35 000 души от 118 страни.

От 2001 г. Busworld започна своята експанзия по света, като през тази година ще бъдат организирани изложения в общо пет държави: Турция (април), Китай (май), Русия (октомври), Индия (ноември) и Колумбия (декември).

[✕]

„Най-опасният град за живеене в света“ Меделин отдавна е загърбил старата си слава и днес е едно прекрасно градче за работа и живот в Южноамериканската страна. „Латиноамериканският пазар е вторият най-голям регион в света и очакваме в дългосрочен план да премине границата от 40 000“, казва Дидие Раймод, президент на Busworld International.

<< Обратно към новините