Две премиери от Temsa по време на Busworld Kortrijk 2015

20.10.2015

Две премиери от Temsa по време на Busworld Kortrijk 2015

Две премиери белязаха участието на турския производител Temsa на Busworld Kortrijk 2015. Най-голямото международно изложение за автобуси се провежда в белгийския град Кортрийк от 16 до 21 октомври. В деня на официалното откриване Temsa представи новите си туристически модели за европейския пазар MD7 и Maraton...

[✕]

Две премиери белязаха участието на турския производител Temsa на Busworld Kortrijk 2015. Най-голямото международно изложение за автобуси се провежда в белгийския град Кортрийк от 16 до 21 октомври. В деня на официалното откриване Temsa представи новите си туристически модели за европейския пазар MD7 и Maraton.

Temsa Maraton е туристически автобус от най-висок клас и се предлага с дължини 12,365 м и 13,08 м. Той става флагман на моделната гама, какъвто навремето бе впечатляващият Diamond. Любопитно е, че Marathon се наричаше първият автобус, произведен от Temsa в края на 80-те години на миналия век. Новият Maraton е хайдекер с вътрешна височина в салона от 2000 мм. Maraton е различен от всички досегашни модели изцяло нов продукт, който се отличава с приятен и модерен дизайн. Автобусът предлага до 50 седящи места за пътници и ще се предлага с двигател с мощност 440 к.с.

[✕]

MD7 е изцяло нов мидибус. Той е в средния клас и заменя популярния и в България модел Prestij. Моделът е с дължина 7,745 м и капацитет 33 пътника. Двигателят е с мощност 180 к.с. MD7 е предназначен за мултифункционална употреба без компромис комфорта и сигурността при превоз на пътници.

На изложението в Белгия Temsa се представи с щанд от 1120 м2 и общо 7 експоната.

Повече за участието на Temsa и за изложението – в ноемврийския брой на списание КАМИОНИ, приложение АВТОБУСИ

 

<< Обратно към новините