Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Нова доставка на Iveco Daily Hi-Matic

05.10.2015

Пълдин Транс Сервиз организира двудневни тестове за клиенти на иновативния лекотоварен автомобил

Нова доставка на Iveco Daily Hi-Matic

Поредна доставка на Iveco Daily Hi-Matic осъществи Пълдин Транс Сервиз ООД (ПТС ООД), един от официалните дилъри на италианската марка в България. Автомобилът бе предаден на новия му собственик – пловдивската фирма Бултекс 99, по време на двудневния тестдрайв на Iveco Daily за клиенти на марката, организиран от ПТС...

[✕]

Поредна доставка на Iveco Daily Hi-Matic осъществи Пълдин Транс Сервиз ООД (ПТС ООД), един от официалните дилъри на италианската марка в България. Автомобилът бе предаден на новия му собственик – пловдивската фирма Бултекс 99, по време на двудневния тестдрайв на Iveco Daily за клиенти на марката, организиран от ПТС.

Доставеният за Бултекс 99 Iveco Daily е шаси-кабина от версията 70-170 с допустима максимална маса 7 тона и максимална мощност на дизеловия двигател 170 к.с. Надстройката е фургон, сглобен и монтиран от българската фирма Иваго от панели на известния производител Cargo Van. Автомобилът е оборудван с автоматичната 8-степенна предавателна кутия Hi-Matic, осигуряваща ефективна и икономична работа на двигателя и динамика, и комфорт при шофирането. Бултекс 99 е една от най-големите български фирма за производство и търговия на работно облекло. Според хората от транспортния отдел на компанията, която експлоатира още няколко автомобила Daily, Hi-Matic е правилния избор, особено за транспорт на продукция до съседните балкански страни.

В дните на тестдрайва три чисто нови Iveco Daily от модификацията 35-140 с двигатели, работещи на природен газ, пък получи пазарджишката фирма Миракъл Краси Мейкър, занимаваща се с търговия на едро и дребно и производство на хранителни стоки. Ключовете бяха връчени на собственика на фирмата Красимир Георгиев от Иван Мишинков, управител на ПТС. Трите автомобила са товарни фургони 12 м3 с остъкляване на задните товарни врати. Трилитровите им двигатели, работят на метан и са с максимална мощност 136 к.с. Автомобилите са с високото ниво на оборудване, характерно за последната версия на популярния лекотоварен автомобил, обявен през миналата година за Ван на годината 2015.

В дните на тестдрайва за издаване на клиент бе подготвен още един метанов Iveco Daily. Той бе за фирма Ангел Стоилов 96 АД, занимаваща се с търговия с метали. Автомобилът е от варианта 65-130, дълга база с бордова надстройка.

Иначе през двата дни на събитието десетки клиенти минаха през търговско-сервизния център на ПТС в Пловдив. Освен, че можеха да разгледат голяма част от гамата на Iveco Daily в най-разнообразни изпълнения, желаещите можеха да тестват на пътя като водачи уникалният Iveco Daily Hi-Matic в изпълнение товарен ван 35-130. За целта домакините от ПТС бяха осигурили чисто нов автомобил, брандиран с надпис „PTS Ltd представя Daily Hi-Matic“. За два дни бяха направени десетки пробни шофирания на безспорната звезда в гамата на Daily.

<< Обратно към новините