EUROPART представя нов каталог с резервни части за автобуси

17.06.2015

EUROPART представя нов каталог с резервни части за автобуси

EUROPART представя в България разширения си асортимент за всички стандартни класове автобуси и новия си каталог с резервни части, принадлежности, инструменти и необходимо оборудване за сервизи, специализирани в ремонт на автобуси...

[✕]

EUROPART представя в България разширения си асортимент за всички стандартни класове автобуси и новия си каталог с резервни части, принадлежности, инструменти и необходимо оборудване за сервизи, специализирани в ремонт на автобуси. По този начин EUROPART подчертава компетентността си при всички марки резервни части и своето ноу-хау както в областта на товарните автомобили и полуремаркетата, така и при автобусите.

[✕]


Каталогът, който съдържа 784 страници, се предлага в България от края на месец май. В него е включена широка гама от над 5000 артикула, подходящи за всички видове маршрутни и туристически автобуси. В него собствениците на сервизи и автопаркове ще намерят всички стандартни резервни части за основните модели автобуси на европейските производители, които са организирани прегледно и придружени с цветни снимки и каталожни номера. Сред тях са: Fast, Heuliez, Irisbus, Iveco, MAN, Mercedes Benz, Neoplan, Scania, Setra, Solaris, Temsa, Van Hool, VDL и Volvo.
Каталогът е организиран в следните категории: "Двигател и трансмисия", "Изпускателна уредба", "Оси и кормилна уредба", "Окачване", "Спирачна уредба", "Пневматична система", "Осветление и електрическа част", "Отопление, вентилация и климатизация", "Каросерия и оборудване" и съдържа всичко необходимо за сервизите, специализирани в ремонта на автобуси. Освен резервни части на производители на известни марки в премиум сегмента в новия каталог се предлагат и множество продукти от собствената марка на EUROPART.
Гамата продукти от собствената марка на EUROPART обхваща над 6000 артикула и се отличава с високо качество и отлично съотношение цена-производителност. Освен консумативи и оборудване за сервизи, напр. химически продукти, масла и инструменти, на клиентите се предлага и богато разнообразие от резервни части за оси и спирачки, ходовата част, принадлежности за двигатели, осветление и електрическа част, както и оборудване и аксесоари. Включени са не само спирачни дискове и накладки, но и продукти от собствената марка на EUROPART като филтри, пневматични ресори, чистачки или водни помпи. Определени продукти на EUROPART вече са доказали своето високо качество при екстрени условия като състезания с товарни автомобили.

<< Обратно към новините

Галерия