Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Първи тест на Volkswagen Т6

07.06.2015

Отново прагматизъм, граничещ с ювелирност

Първи тест на Volkswagen Т6

Първи пътни тестове на новото поколение T6 за журналисти организира Volkswagen Nutzfahrzeuge. На тестовите шофирания с представения в средата на април най-нов модел на немския концерн първи имаха възможност да се насладят членовете на международното жури Ван на годината, сред които и редактор от списание КАМИОНИ...

[✕]

Първи пътни тестове на новото поколение T6 за журналисти организира Volkswagen Nutzfahrzeuge. На тестовите шофирания с представения в средата на април най-нов модел на немския концерн първи имаха възможност да се насладят членовете на международното жури Ван на годината, сред които и редактор от списание КАМИОНИ.

За теста край Валенсия бяха осигурени 4 пътнически модификации - Caravelle Trendline с 102 к.с., Caravelle Comfortline със 150 к.с., Caravelle Highline с 204 к.с. и звездата в теста е Multivan Highline със 150 к.с.

За място на теста бе избрана слънчева Испания, и по-специално – източните брегове в околностите на Валенсия. Тестовото трасе тръгваше от голф хотел Парадорес, който е почти на брега на Средиземно море в близост до градчето Ел Палмар, разположено на около 20 км южно от Валенсия. От там маршрутът преминаваше по равния крайбрежен двупосочен път на север към Валенсия. Следваха около 30 километра по сравнително натоварените крайградските магистрали на голямото испанско пристанище, преди маршрутът да поеме на запад по криволичещи междуградски пътища, тесни улички в малки испански градчета, продължителни изкачвания и спускания с много завои.

Домакините на теста, в лицето на мениджмънта на Volkswagen Nutzfahrzeuge, се бяха погрижили трасето да е разнообразно, за да се усети най-доброто от новия T6, който верен на традициите остава здраво стъпил на солидната основа на Volkswagen Transporter. А това значи само едно – солиден автомобил, както за работа и бизнес, така и за свободно време. Всички от тестовите автомобили демонстрираха силните си страни по сравнително сложния маршрут на теста.

Подробности – в юнския брой на списание КАМИОНИ

<< Обратно към новините