Анализ на DEKRA за дефектите показва, че Opel Movano е №1 в транспортния клас

28.02.2015

Анализ на DEKRA за дефектите показва, че Opel Movano е №1 в транспортния клас

Мултифункционалният модел на Opel – Movano получава високи оценки в общата инспекция на DEKRA. Той е №1 в транспортния клас с индекс на дефектите 81,6 - стойност, с която той изпреварва конкурентните модели.

[✕]

Мултифункционалният модел на Opel – Movano получава високи оценки в общата инспекция на DEKRA.

Второто поколение на модела Opel Movano предлага освен нови двигатели и многобройни възможности по отношение на функционалността и изключителна надеждност. Анализът на DEKRA за дефектите за 2015 г. го определя като №1 в транспортния клас с индекс на дефектите 81,6 - стойност, с която той изпреварва конкурентните модели.

[✕]

DEKRA представя своя годишен доклад за употребяваните автомобили на базата на прецизен анализ в девет сегмента и три диапазона на пробег. Анализът е основан на данните на около 15 млн. генерални инспекции. DEKRA включва в него типичните повреди свързани с употребявани автомобили, като корозия на изпускателната система или хлабини в окачването, на базата на които се прави точна оценка на издръжливостта и надеждността на автомобилите.

„Победата в транспортния клас в тазгодишния анализ на DEKRA е сериозен пазарен аргумент в полза на функционалния Movano,” отбелязва Щефан Рашиг, директор на отдела за автомобили с бизнес приложение на Opel.

„Специално в сектора на лекотоварните автомобили, независимо дали става дума за Германия или Европа, ниските експлоатационни разходи и разходите за ремонти, а също така и колкото се може по-малкото непредвидени посещения в сервиз са важен икономически фактор за всеки един бизнес”, допълва Рашиг.

Гамата от автомобили с бизнес приложение е фундаментална част от стратегията на Opel за растеж наречена Drive! 2022. До 2022 г. автомобилният производител от Рюселсхайм планира увеличение на продажбите на моделите си от този сегмент (Combo, Vivaro и Movano) с около 80% до 150 000 автомобила.

<< Обратно към новините