Луксозен пътнически Sprinter за Виктория Ойл ЕООД

23.01.2015

Луксозен пътнически Sprinter за Виктория Ойл ЕООД

Балкан Стар, официалният вносител на Mercedes-Benz в България, достави през януари нов луксозно оборудван пътнически минибус Sprinter. Клиентът е транспортната фирма Виктория Ойл ЕООД...

[✕]

Балкан Стар, официалният вносител на Mercedes-Benz в България, достави през януари нов луксозно оборудван пътнически минибус Sprinter. Клиентът е транспортната фирма Виктория Ойл ЕООД.

Виктория Ойл ЕООД развива национален и международен пътнически транспорт, като винаги е залагала на сигурността и удобството на пътниците. Качеството на превозите, комфорта и безопасността на пътниците се осигуряват от новите и модерни минибуси Mercedes-Benz Sprinter 515, 518 и 519, закупени досега от Балкан Стар.

Елегантния салон на последния доставен Sprinter е със седящи места за 18 пътника. Седалките са луксозен вариант с тапицерия от кожа. В пътническия салон е монтиран 22-инчов телевизор, свързан с мултимедийна система.

Комфортът на водача се осигурява от пневматичната седалка с ниска основа, удобен подглавник и подлакътник. Сигурността на всички пътници е поверена на системите за сигурност познати от луксозните лимузини на Mercedes-Benz: Collision Prevention Assist, Blind Spot Assist, Lane Keeping Assist. Crosswind Assist пък предотвратява напускането на лентата при силни странични пориви на вятъра.

Най-новият Sprinter в автопарка на Виктория Ойл е с най-високата за момента еконорма – Евро-6. Автоматичната предавателна кутия 7 G-Tronic Plus е с оптимизирано съпротивление на маслото и удължени сервизни интервали.

<< Обратно към новините