Volvo FL и Volvo FMX с двойна кабина

14.10.2014

Volvo FL и Volvo FMX с двойна кабина

Volvo FL и Volvo FMX вече могат да се поръчват с двойни кабини. Новото Volvo FL с двойна кабина е с максимално допустима маса до 16 тона. Кабината Crew Cab е седем местна с двойна седалка до шофьора и четири седалки на втория ред. Ниските стъпала и вратите, отварящи се на 90°, правят качването в кабината бързо и лесно. Двигателите на Volvo FL с кабина Crew Cab са Volvo D5K, мощност 210 к.с. и 240

[✕]

Volvo FL и Volvo FMX вече могат да се поръчват с двойни кабини.

Новото Volvo FL с двойна кабина е с максимално допустима маса до 16 тона. Кабината Crew Cab е седем местна с двойна седалка до шофьора и четири седалки на втория ред. Ниските стъпала и вратите, отварящи се на 90°, правят качването в кабината бързо и лесно. Двигателите на Volvo FL с кабина Crew Cab са Volvo D5K, мощност 210 к.с. и 240 к.с. (Евро-6), или Volvo D8K с мощност 250 к.с. и 280 к.с., с механична или автоматична скоростна кутия I-Sync.

Volvo FMX с кабина Crew Cab е конструиран здрав и мощен, за да се справя с по-трудни и тежки задачи. Максималната му допустима маса е 18 тона и разполага със схема на задвижване 4х2 или 4х4. Кабината е за 6 души и е на пневматично окачване. Вратите се отварят на 90°, а задното стъпало може лесно да се демонтира, когато се налага движение по пресечени местности. Двигателят е Volvo D11 (Евро-6) с варианти на мощност от 330 к.с. до 450 к.с. Може да се избира между механична или автоматичните скоростни кутии Volvo Powertronic и Volvo I-Shift.

<< Обратно към новините