Paul Nutzfahrzeuge на IAA Nutzfahrzeuge 2014

26.08.2014

Paul Nutzfahrzeuge на IAA Nutzfahrzeuge 2014

Paul Nutzfahrzeuge GmbH – Special Trucks & Chassis е фирма, специализирана в модифицирането на шасита на камиони, предназначени за работа в много тежки условия като кариери, строителни площадки и др. На 65-тото международно изложение Paul Nutzfahrzeuge GmbH ще покаже част от преоборудваните шасита на базата на Mercedes Benz Arocs и Econic Евро-6 с водещи и водими мостове, худравлични системи за уп

[✕]

Paul Nutzfahrzeuge GmbH – Special Trucks & Chassis е фирма, специализирана в модифицирането на шасита на камиони, предназначени за работа в много тежки условия като кариери, строителни площадки и др. На 65-тото международно изложение Paul Nutzfahrzeuge GmbH ще покаже част от преоборудваните шасита на базата на Mercedes Benz Arocs и Econic Евро-6 с водещи и водими мостове, худравлични системи за управление и задни мостове със системи подобряващи маневреността.

Допълнителната управляваща ос с електро-хидравлична система за управление, въздушно окачване с повдигащ механизъм и товароносимост 8 т превръща самосвалното шаси на Mercedes Benz Arocs 4151 K 8x4/4 в пет-осен маневрен камион с повишена товароносимост и широк спектър на приложение при работа на тежки терени.

[✕]

Сигурното и бързо придвижване е изключително важно за пожарните камиони. От Paul Nutzfahrzeuge са разработили система, която прави завиващи всички колела на шасито, за да може камионът да бъде с повишена маневреност, особено необходимо условие при натовареното градско движение. Такова модифицирано шаси ще бъде показано на IAA 2014 използвайки за база Mercedes Benz Econic 1830 L 4x2 с единични гуми Michelin XZY3 425/65R22.5. Неуправляемият заден мост е заменен с електро-хидравличен управляем мост с блокаж на диференциала и барабанни спирачки.

На изложението ще присъства и петосното шаси Mercedes-Benz Arocs 4445 K 10x4/6, специално усилено от Paul Nutzfahrzeuge за дооборудване с бетон-помпа. Монтирането на електро-хидравличен управляем мост с товароносимост 9 т  осигурява по-висока товароносимост за тежки надстройки като бетон-помпите.

<< Обратно към новините