Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

50-хилядният кемпер Volkswagen T5 California

06.08.2014

50-хилядният кемпер Volkswagen T5 California

Бордът на директорите заедно с работниците от екипа на завода на Volkswagen Commercial Vehicles за производство на модела California в Хановер честваха слизането от поточната линия на 50-хилядния Volkswagen T5 California.

[✕]

Бордът на директорите заедно с работниците от екипа на завода  на Volkswagen Commercial Vehicles за производство на модела California в Хановер честваха слизането от поточната линия на 50-хилядния Volkswagen T5 California.

Председателят на борда на директорите на Volkswagen Commercial Vehicles Екхард Шолц каза: „Volkswagen T5 California е най-продаваният кемпер в своя клас. От 2004 г. досега сме произвели 50 000 бройки T5 California. Тази година се очаква да достигнем най-високо ниво на годишното производство.“

Volkswagen T5 California се предлага в две версии: California Beach с базово оборудване, предназначен за еднодневни нощувки и California Comfortline, оборудван с всички удобства на кемпер за дълги пътувания. Досега са продадени 13 000 броя от California Beach и 37 000 от California Comfortline.

Във фабриката, където се произвежда Volkswagen California на площ от 13 000 кв. м, работят около 150 служители – специалисти по интериорно оборудване.
50-хилядният California Comfortline е със 7-степенна скоростна кутия DSG, двигател TDI с мощност 140 к.с. и пакет BlueMotion.

На изложението за каравани Caravan Salon, което ще се проведе в Дюселдорф от 30 август до 7 септември, на щанда на Volkswagen Commercial Vehicles ще участва и Volkswagen California T5.
 

<< Обратно към новините