По-дълга версия на Mercedes-Benz Citan с до 7 места

10.06.2014

По-дълга версия на Mercedes-Benz Citan с до 7 места

Градският ван Mercedes-Benz Citan вече може да бъде поръчван в по-дълъг вариант с до седем места. Новият модел е предназначен за потребителите, които имат нужда от честа промяна на транспортното решение: за хора или товари в градска среда, с приложение като такси или смесена употреба, за служебен или личен автомобил...

[✕]

Градският ван Mercedes-Benz Citan вече може да бъде поръчван в по-дълъг вариант с до седем места. Новият модел е предназначен за потребителите, които имат нужда от честа промяна на транспортното решение: за хора или товари в градска среда, с приложение като такси или смесена употреба, за служебен или личен автомобил.

Градският герой на Mercedes-Benz е конструиран на базата на екстра дълга версия (4705 мм) с общо тегло 2,2 т. Особено внимание заслужава неговата гъвкавост при транспортните решения благодарение на вариативното използване на вътрешното пространство.

Трети ред от две подвижни единични седалки
Новият трети ред в Citan се състои от две единични седалки. Те се плъзгат до 130 мм независимо една от друга и според необходимостта могат индивидуално да се сгъват или демонтират. Пълноценните единични седалки са идеално пригодени и за нормални възрастни пътници. Местата се достигат удобно след сгъване на средния ред седалки. На разположение на пътниците на третия ред са и практични ниши за съхранение но багаж, разположени в страничната облицовка.

Новият Citan в екстра дълга пътническа версия с до седем места е убедителен със своята висока вариативност. В зависимост от положението на седалките, мястото за багаж е между 300 и 400 литра. Когато седалките от третия ред се демонтират напълно (с няколко лесни движения), товарният обем нараства до 2 200 литра. Ако допълнително се сгъне и средния ред, на разположение са 3 500 литра обем.


Многостранно практичен: щора за багажното отделение и халки за закрепване на товара в серийното оборудване
Серийното оборудване подчертава мултифункционалността на екстра дългия пътнически ван и с подвижната щора за товарното отделение, както и с халките за закрепване на товари при сгънати или демонтирани седалки. Новият моделен вариант се предлага в търговската мрежа в две мощности - като Citan 109 CDI (мощност 66 kW/90 к.с.) както и като Citan 111 CDI (81 kW/110 к.с.).
 

<< Обратно към новините