Mercedes-Benz Citan с удължена 7-местна версия

10.06.2014

Mercedes-Benz Citan с удължена 7-местна версия

Лекотоварният модел Mercedes-Benz Citan вече може да бъде поръчван в удължен пътнически вариант с до седем места. Той се отличава с подобрена функционалност, предлагайки разнообразни възможности за използване на вътрешното пространство...

[✕]

Лекотоварният модел Mercedes-Benz Citan вече може да бъде поръчван в удължен пътнически вариант с до седем места. Той се отличава с подобрена функционалност, предлагайки разнообразни възможности за използване на вътрешното пространство.

 

Транспорт на хора и товари, практично такси или смесено приложение

7-местният Citan е конструиран на базата на удължена версия (4705 мм) с общо тегло 2,2 т. Той е предназначен за потребителската група, която има нужда от честа промяна на транспортното решение за хора и товари в градска среда, с приложение като такси или смесена употреба за служебен и личен автомобил.

 

Трети ред от две подвижни единични седалки

Новият трети ред в Citan се състои от две единични седалки. Те се плъзгат до 130 мм независимо една от друга и според необходимостта могат индивидуално да се сгъват или демонтират. Пълноценните единични седалки са идеално пригодени и за нормални възрастни пътници. Местата се достигат удобно след сгъване на средния ред седалки. На разположение на пътниците на третия ред са практични ниши за съхранение на багаж, разположени в страничната облицовка.

В зависимост от положението на седалките, мястото за багаж е между 300 и 400 л. Когато седалките от третия ред се демонтират напълно (с няколко лесни движения), товарният обем нараства до 2200 л. Ако допълнително се сгъне и средният ред, на разположение са 3500 л.

 

Серийни халки за укрепване на товара и щора за багажното отделение

Серийното оборудване на Citan подчертава многофункционалността на удължената каросерия, включвайки подвижна щора за товарното отделение и халки за закрепване на товари при сгънати или демонтирани седалки. Новата модификация се предлага в търговската мрежа с избор между два двигателя с различна мощност – 90 или 110 к.с.

<< Обратно към новините

Галерия