НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. КАМИОНИ! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Оливие Жан е новият генерален директор на Рено Нисан България

09.06.2014

Оливие Жан е новият генерален директор на Рено Нисан България

Оливие Жан е новият Генерален Директор на Рено Нисан България. Той поема поста след като е реализирал множество успешни проекти за Renault Евромед-Африка и е запознат със структурата и особеностите на региона...

[✕]

Оливие Жан е новият Генерален Директор на Рено Нисан България. Той поема поста след като е реализирал множество успешни проекти за Renault Евромед-Африка и е запознат със структурата и особеностите на региона.

Кариерата на Оливие Жан в Renault Group стартира преди почти 15 години. Преди да се присъедини към екипа на Рено Нисан България, той е бил Регионален оперативен мениджър на региона Евромед-Африка. Бил е отговорен за въвеждането на нови стандарти за качество на обслужването, както за продажбата на нови автомобили, така и за следпродажбеното им обслужване.

[✕]


Оливие Жан притежава магистърска степен в две специалности "Икономически науки, пазари и корпоративни стратегии" и "Безопасност на транспорта".

Владее френски (майчин език), английски, немски и полски.

<< Обратно към новините