Нов дилър на Anadolu Isuzu за България

сп. Камиони, 2014, Бр. 4
19.05.2014

Нов дилър на Anadolu Isuzu за България

ИсуБус ООД е новият дилър на автобусите Isuzu за България. Фирмата наследява от досегашния дилър на Anadolu Isuzu всички клиенти и ангажиментите към тях, свързани с поддръжката и следпродажбеното обслужване...

[✕]

ИсуБус ООД вече предлага на българския пазар пълната и изключително широка гама от автобуси и мидибуси – градски, междуградски и туристически, на турския производител Anadolu Isuzu. Развитие и разширяване на сервизната мрежа и следпродажбеното обслужване е основната задача на новата структура, която се ползва с пълната подкрепа на производителя.

Сервизите да бъдат по-близо до клиентите на марката и да са с най-високо ниво на техническо оборудване е целта на ИсуБус. В момента фирмата има оборудвани 7 сервиза. Клиентите от София могат да разчитат на централната сервизна база на територията на СО МАТ в Горубляне, в която могат да се обслужват едновременно осем 7-метрови автобуса. Сервизът може да поеме също и 9-метрови и 12-метрови автобуси. Останалите сервизи са в Благоевград – Диамо ЕООД, Бургас – Проавто ООД, Велико Търново – София Франс Ауто, Плевен – Илиев и Сие СД, Пловдив – София Франс Ауто и в Шумен – Шумен Пътнически автотранспорт ООД. Исубус ще продължи да развива мрежата си от сервизи и сервизни партньори.
От декември досега на български пазар са доставени около 40 автобуса, като вървят преговори за още доставки. Повечето са от 7,5-метровия градски модел Novo Citi, но има и от междуградския модел Novo, и от туристическия Еuro Turquoise, и от градския Citibus. Най-голямата доставка е за Автотранс–2000, която е закупила 20 автобуса Isuzu Novo Citi за градския транспорт в Пловдив.

[✕]


 

<< Обратно към новините