Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Третото поколение Iveco Daily

09.04.2014

Третото поколение Iveco Daily

Третото поколение на Iveco Daily ще бъде представено официално през юни 2014 г., съобщиха от италианската компания. Тогава ще започнат и продажбите в Европа. Превозните средства, които според Iveco са съчетание между традиция и новаторство, ще се произвеждат в Сузара, Италия и Валядолид, Испания...

[✕]

Третото поколение на Iveco Daily ще бъде представено официално през юни 2014 г., съобщиха от италианската компания. Тогава ще започнат и продажбите в Европа. Превозните средства, които според Iveco са съчетание между традиция и новаторство, ще се произвеждат в Сузара, Италия и Валядолид, Испания. Наскоро производителят направи значителни инвестиции в двете съоръжения, където ще се сглобяват автомобилите.

Генерация Daily 2014 ще бъде представена от три вариации - шаси с кабина, товарен ван и минибус. Запазено е класическото шаси на Iveco, което се слави със здравина, гъвкавост и устойчивост, както и по-голяма лекота на конфигурацията при модела шаси с кабина. От компанията уверяват, че ще има много нови функции, които Daily 2014 ще предложи на клиентите.

При вана са подобрени както управлението, така и товароносимостта. Това е постигнато чрез оптимизация на полезния товар и по-леснодостъпни товарни помещения. Капацитетът е подобрена чрез преоценка на дължината на междуосието, общата дължина на автомобила и дължината на товарния леген. На пазара ще са достъпни три модела - 11, 18 и 20 m3.

Благодарение на новия дизайн, с удължени междуосия и скъсен заден надвес, новият Daily гарантира отлична управляемост, без да се прави компромис с добре известната ловкост при движение в тесни пространства. Всички модели до 3,5 тона са оборудвани с ново предно окачване, което дава отличен контрол на превозното средство и максимален товарен капацитет. Новото задно окачване позволява да се намали височината на товарната платформа с около 55 мм, като по този начин се улеснява товаренето и разтоварването.

Новата генерация Daily е силно ориентирана към бизнеса, предоставяйки над 5% икономия на гориво в сравнение с предишния модел. Това е съчетано със значително намаление на общата цена на притежание на превозното средство и голям избор от двигатели, трансмисии и междуосия.

Преживяването в кабината също е подобрено значително. Нивото на комфорт и шумоизолация е подобрено, което гарантира запазването на позицията на водача при шофиране. Интериорната ергономичност допълва голямата звукоизолация и по-ефективната климатична система.

Новото Daily също така ще бъде достъпно в няколко минибус версии, предназначени за различните изисквания на пътническите превози - както за градски условия, така и за по-трудни терени извън градската пътна мрежа.
 

<< Обратно към новините

Галерия