Драйв тест на Otokar Евро-6 през април

31.03.2014

Турският производител организира тестови шофирания в София и Варна

Драйв тест на Otokar Евро-6 през април

Обновените автобуси на Otokar, покриващи емисионните изисквания Евро-6, идват в България през април. Те ще бъдат показани по време на драйвтест, организиран от един от най-големите турски производители и българският му представител "Автокам БГ" ООД...

[✕]

Обновените автобуси на Otokar, покриващи емисионните изисквания Евро-6, идват в България през април. Те ще бъдат показани по време на драйвтест, организиран от един от най-големите турски производители и българският му представител "Автокам БГ" ООД.

Три от моделите на Otokar, отговарящи на изискванията Евро-6, ще бъдат представени у нас на 10 април в София и на 15 април във Варна. В столицата мястото на събитието е хотел Hilton, а в морския град - Бизнеспарк Варна.

[✕]


По време на драйвтестовете клиенти и партньора на марката от България ще могат да изпробват като пасажери и водачи трите превозни средства, както ида получат компетентна информация за тях.

Трите, избрани за тестовете модели са сред най-продаваните продукти на производителя. Това са: градският Navigo C с дължина 7721 мм и двигател Cummins ISBe4.5E6 с максимална мощност 180 к.с при 2300 об./мин.; туристическият Navigo T, който се предлага в две дължини - 7721 и 8395 мм и е оборудван със същия двигател; туристическият Vectio T с дължина 10 100 мм и двигател MAN D0836 LOH 72с максимална мощност 290 к.с.

Подробности в априлския и майския брой на списание КАМИОНИ, приложение АВТОБУСИ

<< Обратно към новините