EUROPART разширява гамата от моторни масла

17.02.2014

EUROPART разширява гамата от моторни масла

Един от водещите европейски доставчици на части и аксесоари за камиони, автобуси и сервизно оборудване - EUROPART, разшири гамата си от моторни масла. Германската компания предлага нови високопроизводителни масла, специално разработени за дизелови двигатели на превозни средства с комерсиална цел, които могат да издържат на изключително високо натоварване...

[✕]

Един от водещите европейски доставчици на части и аксесоари за камиони, автобуси и сервизно оборудване - EUROPART, разшири гамата си от моторни масла. Германската компания предлага нови високопроизводителни масла, специално разработени за дизелови двигатели на превозни средства с комерсиална цел, които могат да издържат на изключително високо натоварване.

"Това са смазочни масла, които са препоръчани от водещите производители на оригинално оборудване", коментира Наталия Щайнборн, стоков мениджър за химически инженерни продукти в EUROPART.

[✕]


От компанията обясниха, че новите масла отговарят на все по-строгите изисквания при производството на смазочните материали. Смяната при камионите и автобусите е на интервали от 120 хил. км.

<< Обратно към новините