Paul Nutzfahrzeuge превърна камион в туристически влак

14.01.2014

Paul Nutzfahrzeuge превърна камион в туристически влак

Германската Paul Nutzfahrzeuge превърна камион в туристически влак, който да развежда посетителите, желаещи да разгледат пивоварната на Warsteiner. Безрелсовият "влак" е съставен от три вагона, със задвижване на всички колела и дължина от 28.65 м. Той е в експлоатация от началото на 2013 г., съобщават от компанията...

[✕]

Германската Paul Nutzfahrzeuge превърна камион в туристически влак, който да развежда посетителите, желаещи да разгледат пивоварната на Warsteiner. Безрелсовият "влак" е съставен от три вагона, със задвижване на всички колела и дължина от 28.65 м. Той е в експлоатация от началото на 2013 г., съобщават от компанията.

[✕]


След една година в експлоатация, персоналът и посетителите са потвърдили успеха на концепцията. Посетителският влак на Warsteiner е получил изключително положителни отзиви по отношение на технологии, безопасност, поддръжка и експлоатация, както и цялостният комфорт на пътуването, съобщават от Paul Nutzfahrzeuge.
Шасито на Mercedes-Benz е избрано, защото подхожда в най-голяма степен на подобни нестандартни решения. Сред най-големите предимства са неголямата му ширина и оптималната му пригодност за подобен монтаж. Освен това, 4-цилиндровият OM 924 LA двигател с мощност 160 kW е с компактни размери, което позволява да се постигне оптимално ниво на пода. Моторът е поставен до шофьорската седалка.

<< Обратно към новините