Ford Ranger за чифлик Ливади

27.11.2013

Ford Ranger за чифлик Ливади

Чифлик Ливади се довери на новия Ford Ranger. Автомобилът е с 2.2-литров дизелов TDCi двигател, 150 к.с., и с ниво на оборудване Limited в цвят Performance Blue. Пикапът е и със задвижване на четирите колела...

[✕]

Чифлик Ливади се довери на новия Ford Ranger. Автомобилът е с 2.2-литров дизелов TDCi двигател, 150 к.с., и с ниво на оборудване Limited в цвят Performance Blue. Пикапът е и със задвижване на четирите колела.

Чифлик Ливади е ферма за отглеждане на различни животни по устойчив начин на пасища, собственост на Филип Харманджиев. Фермата се намира на 6 километра от Сандански, в посока Кулата и се простира на пасища около различни села в региона. Мотото на фермата е „Жива почва, здрава храна“.
Ranger е новото поколение на познатия пикап на Ford. Модерният му дизайн, широка гама от двигатели, подобрена возия и комфорт, множество нововъведения и системи в помощ на водача са само една част от качествата, които привличат погледите на клиентите. Добрите офроуд характеристики са основният фактор, заради който човек би си купил Ranger. Способността му да тегли, дълбочината му на газене, товароносимостта му и мястото за пасажери на задната седалка (при двойната кабина) са водещи в сегмента.
Пикапът се предлага се в 3 варианта на кабината – единична, удължена и двойна. Задвижването на пикапа е 4х4.

Новият Ranger е първият и единствен засега пикап в историята, получил максималните 5 звезди за безопасност на тестовете на Euro NCAP – за защита за пътниците, децата и пешеходците. Постигнатият резултат от 89% безопасност е сред най-високите в историята на Euro NCAP!

 

 

<< Обратно към новините