Новини

IVECO и SHELL заедно по пътя към нулеви емисии

С Towards Net Zero Emissions IVECO и SHELL призовават за съвместни действия по отношение на енергийния преход между индустриите.

23.09.2021 

Mercedes-Benz Trucks за бъдещето: Електричество, горивни клетки и водород

На първото събитие на живо от доста време насам Карин Редстрьом, член на УС на Daimler Truck AG и отговаряща за Mercedes-Benz Trucks, очерта стратегията на производителя от Щутгарт в тези времена на преход от конвенционални към алтернативни горива. КАМИОНИ беше на мястото на събитието

23.09.2021 

Първа среща с Mercedes-Benz GEN H2 Truck

Списание КАМИОНИ беше в Центъра за тестване и развитие на Mercedes-Benz Trucks във Вьорт, Германия.

23.09.2021 

Технологичните трендове на IAA Mobility 2021

IAA Mobility 2021 събра повече от 500 изложители, включително големите автомобилни производители, технологични компании и хиляди посетители. Всички очакваха да видят последните тенденции в електрификацията, телематиката и инфотейнмънта, които все повече превземат ежедневното шофиране.

23.09.2021 

Тео Калвé грабна 4 победи за Goodyear Cup в Белгия

Французинът роден в Тулуза, най-младият пилот при професионалните състезатели (12 февруари 2001), си осигури четири победи в категорията CHROME по време на надпреварата от кръга на шампионата на белгийската писта Золдер.

23.09.2021 

ElectriCity търси индустриално превъзходство в електромобилостроенето

Стремеж към въглероден неутралитет и установяване на устойчива екосистема чрез създаване на най-големия и най-конкурентоспособен център за електромобилостроене в Европа - това е амбицията зад Electricity, обединяващ трите фабрики в Дуе, Мобеж и Руиц в Северна Франция.

21.09.2021 

Schaeffler откри в Унгария предприятие за компоненти за електромобилност

Заводът Сомбатхей II в Унгария подчертава амбициите на Schaeffler Group за растеж на електромобилността.

21.09.2021