Новини

Беларус затегна границата си с ЕС

От няколко дни е практически невъзможно да се премине безпроблемно границата между Беларус и Литва.

28.09.2020 

Брюксел се противопоставя на освобождаването от пътни такси в Германия

Според Европейската комисия удължаването на срока за освобождаване от пътни такси в Германия за камиони, работещи на LNG или CNG нарушава законодателството на ЕС.

28.09.2020 

Логикорп - модерният подход при обработка на контейнеризирани товари

Логикорп е нов център за морски и пристанищни услуги, чрез който Юнимастърс издига обслужването на контейнеризираните товари през пристанище Варна-запад на качествено ново ниво, характерно само за специализираните терминали в развитите икономически зони по света.

25.09.2020 

DAF XF и CF наградени с Good Design Award

Моделните гами на DAF - CF и XF, спечелиха престижните международни награди Good Design Awards за своите „изключителен дизайн и иновации“.

24.09.2020 

eActros влиза в серийно производство догодина

Mercedes-Benz започва серийно производство на товарни автомобили с електрическо задвижване през 2021-ва година в завода във Вьорт, Германия. Електрическите модели ще се монтират на една поточна линия заедно с тези с конвенционално задвижване.

24.09.2020 

Как би изглеждал един камион на Audi

Французинът Ели Вилен създаде визия как би изглеждал камион на Audi. Разбира се, това е напълно нестандартна концепция, която не е поръчана от компанията.

24.09.2020 

Mercedes-Benz представи два нови модела - Actros F и Actros Edition 2

​​​​​​​На 23-ти септември немският производител добави два нови модела към успешната гама на Actros: Actros F и Actros Edition 2. Автомобилите ще бъдат пуснати на пазара през януари 2021 г. в 24 страни от ЕС и на избрани пазари извън съюза.

23.09.2020