Пускат автомобили по Струма след тестовете

23.08.2019 

Следобед може да пуснем движението на леки коли, пътуващи към Кулата по АМ „Струма“, в участъка край Дупница, ако тестовете потвърдят безопасността на отсечката. Това съобщи председателят на Управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура Георги Терзийски, който тази сутрин провери работата по разчистването на незаконно струпаните отпадъци под моста при 62-ри километър на автомагистралата.

Още

Танак поведe, Нювил го изпревари

23.08.2019 

37-то ADAC Rallye Deutschland 2019 започна с етапна победа на Танак. Той спечели суперспециалния скоростен етап St. Wendeler Land, дълъг 5,20 км, с преднина от 0,8 секунди пред Сордо.

Още

Без достъп до евтините бензиностанции в Тирол

23.08.2019 

От началото на август се провежда пилотен проект, който забранява достъпа до две бензиностанции с ниски цени на дизеловото гориво в австрийската провинция Тирол. Но това е само началото...

Още

Карта показва бензиностанциите за LNG

23.08.2019 

Интерактивната карта на сайта на Германската агенция по енергетика (Dena) показва всички места на бензиностанции за втечнен природен газ в страната. По този начин целта е да се подпомогне транспортната и логистична индустрия в планирането на маршрутите.

Още

Без шофьор в кабината

23.08.2019 

Началото бе поставено през юни на магистрала във Флорида. Тогава беше извършен първият превоз на товар от камион без шофьор в кабината.

Още

Първите 2 Freightliner e-Cascadia започват работа

22.08.2019 

Freightliner e-Cascadia започва полеви тестове в две от най-големите компании клиенти на Daimler в САЩ - Penske Truck Leasing и NFI Industries.

Още

Скоро ще видим новото лого на Volkswagen

22.08.2019 

Новото лого на автомобилостроителния концерн Volkswagen AG ще бъде показано за първи път на предстоящия автосалон IAA във Франкфурт през септември.

Още