Заповядайте на Truck Show КАМИОНИ 2016!

До началото на Truck Show КАМИОНИ 2016 остават по-малко от две седмици. Уникалното шоу за камиони и хората, свързани с тях, ще се проведе на 2 и 3 юни на летище Лесново, недалеч от София. Събитието се организира за шеста поредна година от Българска Транспортна Преса и списание КАМИОНИ.

Още

Съюзът на транспортните работници готов да протестира срещу забраната за движение през лятото

Съюзът на българските транспортни работници се обяви срещу забраната за движение на товарни автомобили при температури над 35 градуса.

Още

Van Hool показва напълно електрически автобус

Белгийският производител на автобуси Van Hool ще представи своя първи напълно електрически модел Exqui.City на международното транспортно изложение Transports Publics 2016, което ще се проведе от 14 до 16 юни в Париж.

Още

Автобуси Iveco от бъдещето

Млади дизайнери представиха своите виждания и концепции за това как биха изглеждали автобусите на Iveco от бъдещето.

Още

Забрана в Тирол

От 19 май 2016 г. в австрийската провинция Тирол е в сила забрана за движение по автомагистрала А12 в двете посоки между общините Лангампфен (км 6,350) и Цирл (км 90,0).

Още

Ремонт на осветлението на тунел Траянови врата

От 25 май 2016 г. започва ремонт на осветлението и светофарите в тунелната тръба за Бургас на тунел Траянови врата на АМ Тракия.

Още

197 автомобила са проверени при спецакция в столицата

Операцията е проведена от 22 часа на 20 май до 4 часа на 22 май; в нея са участвали служители на СДВР, съвместно с представители на Центъра за градска мобилност

Още

Carrier Transicold: безвредно охлаждане с въглероден диоксид

Търговската компания Sainsbury от Великобритания е първият клиент в света, който ще доставя стоки с хладилно полуремарке, в което ниските температури осигурява прототипен хладилен агрегат на Carrier Transicold.

Още