В София започва ремонт на бул. Сливница и надлеза при Захарна фабрика

Започва рехабилитация на бул. Сливница в участъка от бул. Константин Величков до бул. Петър Дертлиев, включително и надлеза при Захарна фабрика. Общата дължина на предвидения за рехабилитация участък от бул. Сливница е 2.2 км, като мостовото съоръжение е 300 метра. Надлезът при Захарна фабрика не е ремонтиран откакто е построен през 70-те години на миналия век. Въведена е временна организация...

Още

Отвориха ценовите предложения за доставка на 110 нови автобуси за София

Във връзка с процедура за обществена поръчка за "Доставка на 110 броя нови единични автобуси и специализирано оборудване към тях", на 03 юли 2015 г., в Столичен автотранспорт се проведе открито заседание на комисията, за отваряне на ценовите предложения на участниците в горепосочената процедура. На заседанието присъстваха представители на: Ивеко Република Чехия АД; МАН Трак енд Бъс АГ; Джънджоу...

Още

Препоръки към българските граждани, пътуващи към Гърция

От Министерство на външните работи препоръчват на българските граждани, на които предстои да пътуват до Гърция следното:

Още

Закъснява строежът на пътен възел Белокопитово

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова инспектира строителните дейности на най-големия пътен възел в Северна България – Шумен – Белокопитово на магистрала Хемус.

Още

Iveco Stralis с добро представяне на Нюрбургринг

Iveco Stralis участва с отбора на Schwaben-Truck на състезанието за голямата награда на Германия (German Grand Prix), кръг от европейския пистов шампионат за камиони (European Truck Race Championship – ETRC). На надпреварата, която се проведе на 26-28 юни на Нюрбургринг, присъстваха над 100 000 зрители.

Още

Faymonville проведе двудневен семинар

Белгийският производител на нископодови и тежковозни полуремаркета Faymonville проведен двудневен семинар “Demo Days” на 11 и 12 юни 2015 г., на който бяха представени последните технически нововъведения и новини от бранша на едрогабаритните превози.

Още

Безплатни автобусни линии към Витоша

Финансирани от Лидл България безплатни автобуси за велосипедисти, тръгват към Витоша. Маршрутите са от НСА (спирка Студентски град – Колелото на автобуси 280, 94, 294) до с. Бистрица и от Хладилника през Бай Кръстьо до хижа Алеко. Двете автобусни линии ще се движат в периода 4 юли - 27 септември 2015 г. и ще тръгват в 8:20 ч. и 10:30 ч. от началните спирки.

Още