Renault Trucks Optifuel Lab 2

Товарният автомобил Renault Trucks Optifuel Lab 2, който ще бъде сред експонатите в Хановер в края на септември, е разработен на базата на флагмана на марката - Renault T. Камионът е оборудван със слънчеви панели, система за оползотворяване на изгорелите газове и автоматична настройка на педала на газта...

Още

Jost на Automechanika 2014

Водещият производител и доставчик на резервни части и компоненти за автомобилната индустрия – Jost ще покаже своите най-нови разработки в прикачните системи за камиони и ремаркета на международното изложение Automechanika 2014, което се провежда във Франкфурт между 16 и 20 септември.

Още

Knorr-Bremse на Automechanika 2014

Немският производител на спирачни системи за автомобили за работа Knorr-Bremse Group показва свои иновативни разработки на международното изложение Automechanika 2014.

Още

Поредна награда за BYD

По време на третото издание на Smart City Business Congress & Expo America, което се проведе през септември, BYD Brasil – подразделение на китайския производител на батерии за електрически и хибридни превозни средства и доставчик на електрически автомобили и автобуси BYD, получи престижна награда за технологични нововъведения оказващи благоприятно влияние върху природата и градската среда.

Още

Бош в България отчита устойчив ръст

Бош, водещият световен доставчик на технологии и услуги, отчете 18 млн. евро оборот за 2013 година в България, което е с 4% повече в сравнение с 2012 година. Информацията беше представена на специална среща с представители на медиите, организирана на 16 септември. Генералният директор на групата Бош в България Михай Болдижар изказа и позитивни очаквания за развитието на бизнеса на Бош през 2014.

Още

Continental започва нов проект

Водещият доставчик на технологии за автомобилната индустрия и производител на гуми Continental постави началото на изграждането на нов технологичен център, наречен High Performance Technology Center (HPTC), който ще бъде разположен на 12 000 кв.м.

Още

Нов онлайн магазин на Kögel

Немския производител на прикачна техника Kögel, който тази година чества своя 80-годишен юбилей, модернизира и разширява онлайн предлагането на резервни части Parts Shop, точно преди началото на международното изложение IAA 2014.

Още